Όροι χρήσης

Όροι Χρήσης Ηλεκτρονικού καταστήματος :


1. Γενικά :

Από το ηλεκτρονικό κατάστημα HellasMart γίνεται έκθεση και διάθεση των προϊόντων της εταιρείας «Compat».

Η χρήση και περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και συγκατάθεσή σας με τους  παρακάτω όρους.

 

2. Προϊόντα

H εταιρία «Compat» δεσμεύεται για την ποιότητα των προσφερόμενων προιόντων απο το ηλεκτρονικό κατάστημα, όλα εκ των οποίων συνοδεύονται από την αντίστοιχη εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή τους. Η εταιρία «Compat» αναλαμβάνει να ενημερώνει τους χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος, με ειδικές ανακοινώσεις, για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις σε τεχνικά ή άλλα χαρακτηριστικά που αφορούν προσφερόμενα προιόντα.

 

4. Πληροφορίες

H εταιρία «Compat» δεσμεύεται για την ορθότητα των πληροφοριών που συνοδεύουν τα προσφερόμενα προιόντα, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που προέρχονται από λάθη σε τεχνικά χαρακτηριστικά προιόντος από τον κατασκευαστή ή από ακούσια ή εκούσια διακοπή της ομαλής λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος για λόγους ανωτέρας βίας.

 

5. Ευθύνη

H εταιρία «Compat» έχει το δικαίωμα της μονομερούς τροποποίησης ή ανανέωσης των όρων λειτουργίας και χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος σύμφωνα με τις ανάγκες της και την γενική πρακτική συναλλαγών. Η εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η εταιρία «Compat» δεν ευθύνεται έναντι των πελατών - χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.

Η εταιρία «Compat» επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Δεν μπορεί να περέχει ουδεμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της για την μη διαθεσιμότητα τους.

Σε καμία περίπτωση η εταιρία «Compat» δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

6. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας «Compat» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας «Compat» ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία «Compat» ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα HellasMart ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρίας «Compat» ή/και του www.HellasMart.gr  ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα HellasMart και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας «Compat» δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

7. Υπευθυνότητα πελάτη - χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας  HellasMart αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας «Compat» για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

8. Αγορές

Η εταιρία «Compat» κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

 

9. Τρόποι Πληρωμής


Αντικαταβολή:

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά στο courier που θα σας φέρει την παραγγελία. Για παραγγελίες άνω των 50€, δεν υπάρχει χρέωση, για μικρότερο ποσό υπάρχει χρέωση 2€ + φπα.

 

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το υποκατάστημα:

Κάντε την παραγγελία σας και παραλάβετε τα προϊόντα σας εντός των επόμενων 2 ημερών από το υποκατάστημα  στο κέντρο της Αθήνας, Τζώρτζ 10, Πλ. Κάνιγγος , μετά από συνεννόηση - επικοινωνία μαζί μας στο 6973339135.

 


 


Powered By OpenCart
HellasMart © 2018